Bioenergija

nivo1Mi smo složeni od životne energije, koja, kao i svaka druga energija ili može slobodno teći ili je blokirana.

Za najbolje rezultate, preporučam –

Bioenergija + mini Matrix  3 uzastopna dana  ili

Bioenergija + mini Matrix 1 dan + 3 dana Bioenergije

Bioenergija

Bioenergijom / bioenergoterapijom dovodimo energiju određene osobe (životinje) u stanje u kojemu ona može nesmetano teći, što će se samim tim odraziti i na stanje organizma. Svaki organizam ima u svojoj auri zapisano ono što mu treba za optimalan rad.

Naša aura, naše energetsko polje naša je obrana ili imunološki sustav. Aura sadrži sve informacije o našem zdravlju ili bolesti.

Kada je naše energetsko polje balansirano i okružuje naše tijelo ravnomjerno, mi smo zdravi, smireni i živimo skladan i harmoničan život. Međutim kada je naša energija, naša aura neravnomjerno raspoređena, mi smo u disbalansu i u bolesti. Disbalansi energetskog polja potencijalna su žarišta raznih oboljenja.

Pojava bolesti na fizičkoj razini čovjekova postojanja samo je pokazatelj da je na određenom mjestu već neko vrijeme bio prisutan manjak ili višak energije unutar energetskog polja. Energetsko liječenje i službena medicina savršeno se nadopunjuju, stoga slobodno primajte usporedno energetske terapije s terapijama službene medicine.

Od energije do materije ima dosta prostora, što znači da osoba koja prima bioenergetski tretman slobodno može nastaviti uzimati sve lijekove koje joj je prepisao liječnik. Neka slobodno radi sve pretrage u bolnicama, što je i poželjno, jer će se na taj način na kontrolnim pregledima uvjeriti u poboljšanje svojega zdravstvenog stanja. U energetskom iscjeljivanju nema teških i lakih bolesti i stanja. Energija će ići upravo ondje gdje je najpotrebnija i učinit će sve što je potrebno u svakom pojedinom organizmu. Svatko ima svoj vlastiti ritam promjene. Otvoren um, opuštenost i dopuštanje vlastitoga iscjeljenja najbolji su preduvjeti za pristup iscjeljenju. Optimalno trajanje tretmana je 3 uzastopna dana.    

 

Bioenergija na daljinu

Za terapiju se samo trebate u zakazanom terminu udobno smjestiti zatvorenih očiju u ležeći ili sjedeći položaj i tako ostati tridesetak minuta. Iako ćete najbolje osjetiti moj tretman ako ste potpuno opušteni, u mirnom okruženju, to nije neophodno.  U vrijeme tretmana primjerice slobodno možete sjediti u fotelji Vašega ureda ili se pak sunčati na plaži. Možete osjetiti toplinu, hladnoću, trnce, strujanje energije i sl. Iako ćete prve promjene prema poboljšanju Vašega stanja osjetiti unutar tri dana, potrebno je još barem desetak dana da se energetski tretman “posloži” do fizičke razine postojanja tj. da se terapija završi.

Možete tretirati sve, od  jačanja imuniteta i antistres terapije, što je osnova rada, do bilo koje medicinske dijagnoze. Tretman po potrebi možete ponoviti, ovisno o težini bolesti i stanju organizma, količini stresa kojemu ste izloženi ili krivom stilu života.

Sve što trebate je poslati sliku Vašega lica (i nagradu za moj rad). Navedite dijagnozu službene medicine ili ako je nemate kratko opišite trenutne simptome i smetnje u organizmu i vrijeme kada bi Vam odgovaralo da uskladimo termin terapije (npr. 13h svaki dan). Terapija se provodi preko fotografije ili skype-a.                                                                                                                                                                                                              

 

Uplate za terapije na daljinu na žiro račun firme:

  • Bioplazma d.o.o.   
  • Zagreb, Hrvatska
  • PBZ Bank: IBAN – HR90
  •  23400091110561988
  • SWIFT CODE: PBZGHR2X

 

Uplate za terapije na daljinu putem Paypala:

Za uplate putem Paypal svi iznosi su izraženi u Eur. Naplata će se izvršiti u kn nakon konverzije od strane Paypal-a. Odaberite jedan od iznosa iz izbornika ili upišite proizvoljni iznos u polje Other Amount ( iznos je u Eur također).

Bioenergija na daljinu
Other Amount:
Vaša email adresa:

Terapija nije u suprotnosti sa službenom medicinom, svoje lijekove nastavite piti kako Vam je prepisano i samo u dogovoru s liječnikom ih mijenjajte.

Učitavanje&pomoć;